Gaston Software

Gaston Software: Garage Management in de ‘Cloud’ voor universeel garagebedrijven, werkplaatsen en dealerbedrijven.
Gaston is een nieuw geschreven en uniek garage software product, waarmee "in the cloud", snel en efficiënt het volledige garage management uitgevoerd kan worden. De software is door BDO-accountants getoetst en heeft een BOVAG Certificering. De applicatie beschikt over alle benodigde disciplines zoals o.a.:

  • Werkplaats
  • Auto in- en verkoop
  • Digitale planning
  • Onderdelen
  • CRM – Relatiebeheer
  • Urenregistratie binnen één pakket en dus ook complete boekhouding.

De opstart en het inrichten gebeurt met veel kennis van uw vakgebied, het pakket is zeer gebruikersvriendelijk en hardware- en locatie onafhankelijk en uiteraard is een conversie van de gegevens mogelijk.

Gaston is in nauwe samenspraak met collega garagisten ontwikkeld. Specialisten met uitgebreide branchekennis hebben de software geschreven en hebben daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste programmeertechnieken. Zaken als het bestellen van onderdelen, een APK afmelden of het overnemen van kentekengegevens verlopen soepel en eenvoudig. Gaston is modulair opgebouwd en heeft alle relevante koppelingen (API) met/voor grossiers, technische informatiebronnen, serviceproviders, ROB en APK-afmeldingen. Geen versiebeheer, altijd up to date en geen back-up nodig, werken vanaf elke plek en met alle hardware.

Gaston Garagemanagement Software in de ‘Cloud’ is modern, efficiënt en helpt u mee om uw onderneming als geheel beter en prettig te managen van werkorder tot facturatie.